+90 (212) 294 02 03

instagram youtube whatsapp


info@mevsimistanbul.com

envelope briefcase building newspaper phone-square home

KVKK AYDINLATMA METNİ

Anasayfa / KVKK

0750000757700019 MERSİS numaralı SARILAR İNŞAAT VE ELEKTRONİK SAN VE TİC.LTD.ŞTİ. tarafından adınız, soyadınız, e-posta adresiniz ve GSM/telefon numaranız (“İletişim Verileriniz”) ile bize ilettiğiniz mesajlarınız 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) 5’inci madde 2’inci fıkrasının (d) bendi kapsamında tarafınızca alenileştirilmiş olarak şu anda bulunduğunuz web sitemizdeki iletişim formu üzerinden talep ve şikayetlerinizin takibi amacıyla her halükarda işlenecektir.

 

Bunun yanında tarafınıza elektronik ticari elektronik ileti gönderilmesi amacıyla 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve 15 Temmuz 2015 tarihli Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik ile 04 Ocak 2020 Tarihli Ticari̇ İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik kapsamında hizmet sağlayıcı sıfatıyla ticari elektronik iletilerin SARILAR İNŞAAT VE ELEKTRONİK SAN VE TİC.LTD.ŞTİ.  ve tescilli markaları tarafından tarafınıza gönderilmesi için vereceğiniz onayınıza istinaden İletişim Verileriniz web sitesi üzerinden işlenecektir, diğer grup şirketlerimizce de kullanılmakta olan merkezi CRM sistemimize aktarılacaktır ve tarafınıza ticari elektronik ileti gönderimi reddetme hakkınızı kullanıncaya kadar devam edecektir. Ticari elektronik ileti gönderilmesi için vereceğiniz onay KVKK 5’inci maddesinin 1’inci fıkrası kapsamında istediğiniz zaman ve herhangi bir sınırlamaya gerek olmaksızın geri alabileceğiniz açık rızanız olarak kabul edilmektedir. Bunun yanında İletişim Verileriniz, yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi amacıyla Kanunun 5’inci maddesinin 2’nci fıkrasının (a) bendinde yer alan “kanunlarda açıkça öngörülmesi” hukuki sebebine dayanarak İleti Yönetim Sistemine aktarılacaktır.

 

Tüm bu hususlar hakkında KVKK’nın “ilgili kişinin haklarını düzenleyen” 11’inci maddesi kapsamındaki; “Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme”, “Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme”, “Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme”, “Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme”, “Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme”, “Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme”, “Kişisel verilerinizin düzeltilmesi, silinmesi veya yok edilmesine ilişkin işlemlerin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme”, “İşlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme”, “Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme” taleplerinizi, KVKK ve Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe göre SARILAR İNŞAAT VE ELEKTRONİK SAN VE TİC.LTD.ŞTİ.'ne iletebilirsiniz.

 

Her mevsim açan ve yazı kışı

baharı yaşatan birbirinden güzel seçenekleriyle çiçek gibi  daireler Mevsim İstanbul’da.

İLETİŞİM

Hamidiye Mahallesi

Alp Sokak No: 7

Kağıthane/İSTANBUL


instagram youtube whatsapp

© Copyright Mevsim İstanbul  2021

home building newspaper phone-square
home briefcase building
newspaper phone-square